Ediția din acest an a Zilelor Sfântului Ladislau a fost încheiată oficial duminică, 30 iunie, în Cetatea Oradea, cu un concert memorabil al starurilor Neoton Família, care au cântat în cetatea plină-ochi de mii de spectatori entuziaști.

Înainte de concert, organizatorul principal al festivalului cultural, Zatykó Gyula, a rostit câteva cuvinte de mulțumire adresate membrilor echipei de organizare, organizațiilor partenere, voluntarilor, precum și finanțatorilor, sponsorilor – sponsorul oficial al evenimentului a fost OTP Bank România, iar cei mai mari finanțatori instituționali au fost Guvernul Ungariei și Fondul Național Cultural al Ungariei.
Organizatorul principal a mulțumit și reprezentanților Primăriei și Consiliului Local Oradea – care au sprijin festivalul atât financiar, cât și cu punerea la dispoziție a Cetății și, la cererea organizatorilor, cu punerea la punct a Teatrului de Vară din Cetate. Mulțumirile s-au îndreptat și către Consiliul Județean Bihor, de asemenea susținător al festivalului.
Zatykó Gyula a mulțumit și naturii care a făcut ca, după furtuna de joi, vremea să fie foarte potrivită pentru eveniment și nu în ultimul rând, a mulțumit publicului participant.
Vom reveni în scurt timp cu un rezumat detaliat.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi la Zilele Sfântului Ladislau 2019!